קינוחי כוסות
רוטב תותים מוס גבינה שוקולד לבן וקרמבל שקדים
מאת /כרמית דהאן
הרכיבים-
לקרמבל
50 גרם שקדים טחונים
2 כפות קמח
3 כפות סוכר חום
30 גרם חמאה קרה
למוס גבינה שוקולד לבן-
200 גרם שוקולד לבן
3 כפות שמנת מתוקה
מיכל שמנת מתוקה פחות 3 כפות
גביע גבינת שמנת 250 גר'
חצי חבילה אינסטנט פודינג וניל
כף סוכר
לרוטב תותים-
קופסא של תותים קפואה
2 כפות סוכר
חצי כוס מים
איך מכינים –
הקראמבל –
מכניסים הכל למעבד מזון ומעבדים לפירורים
מפזרים בתבנית ואופים בחום של 200 מעלות לעשר דקות (לשים לב שלא ישרף)
מוצאים מערבבים ומחזירים לאפיה של כעוד עשר דקות עד שהפירורים מזהיבים
מצננים היטב
קרם-
חותכים את השוקולד הלבן לקוביות מסדרים בקערה מוסיפים 3 כפות שמנת מתוקה
ממיסים במיקרו מערבבים לתערובת חלקה
בקערת המיקסר שמים את הגבינת שמנת עם כף סוכר את השמנת מתוקה והאינסטנט פודינג .
מוסיפים את השוקולד המומס ומקציפים לקצפת יציבה
לרוטב תותים-
קופסא של תותים קפואה
2 כפות סוכר
חצי כוס מים
מניחים הכל בסיר על הגז מבשלים עד לריכוך התותים
מצננים וטוחנים
להרכבה
בכל כוס הגשה שמים 2 כפות רוטב תותים מזלפים מוס גבינה ומפזרים מעל קרמבל שקדים
בהצלחה