ללא קטגוריה עוגות קינוחים

ממש קונדיטוריה – פאי קרם שקדים מעלף

כוכי יוספי

מתכון מאת – כוכי יוספי

הרכיבים-
לבצק:
100 גר׳ חמאה רכה
כוס וחצי קמח
קורט מלח
2 כפות אבקת סוכר
2 ביצים
למילוי:
150 גרם חמאה רכה
3/4 כוס סוכר
2 סוכר וניל
3 ביצים
גרידת לימון
250 גרם אבקת שקדים
2 כפות גדושות קמח תופח
לקישוט:
אבקת סוכר
100 גרם שקדים לבנים.
איך מכינים-
נלוש הכל ביחד לבצק אחיד ורך נעטוף בניילון ונכניס למקרר לשעה.
נוציא את הבצק נפזר קמח נרדד את הבצק לעיגול
נגלגל על המערוך ונניח על תבנית הפאי
נהדק ונחתוך את הבצק המיותר.
 נעשה חורים עם מזלג ונכניס למקפיא ל10 דקות
בזמן הזה נכין את הקרם נשפוך לאט לאט על הבצק
ניישר ונפזר מלמעלה שקדים ונאפה ב170 מעלות עד עד שהעוגה מזהיבה
נוציא מהתנור נקרר ונפזר בנדיבות אבקת סוכר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *