עוגיות קינוחים

עוגיות קורביה – סהרוני שקדים וחמאה עם סוד בבצק

 

Meirav Hazan

 

עוגיות קורבייה שקדים נמסות לתוך הפה

 

הרכיבים-

200 גר חמאה רכה-תחליף לפרווה מחמאה או מזולה

קורט מלח

כוס אבקת סוכר

כפית ת.וניל

כפית גרידה מלימון

2 כסות קמח שקדים

כפות חלב/מים

4 כפות קורנפלור – סוד לרכות העוגייה

כוס וחצי קמח

כפית אבקת אפייה

איך מכינים-

נערבב כל הרכיבים יחד לבצק חלק.

אם יבש תוסיפו נוזל מים או חלב.

לעשות סהרונים או עיגולים פחוסים.

תנור 160 מעלות אפייה חצי שעה.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *