ללא קטגוריה עוגות קינוחים

העוגה הזאת זה התמכרות לא תפסיקו להכין אותה

הגר דהן

מי מכור לעוגת סולת??

זו העוגה שאני הכי אוהבת

לא תפסיקו לאכול ממנה

מתאימה לסוכות ולכל מטרה

עוגת סולת ארומה קלה וטעימה רצח
והמדידה של הכל כוס אוניברסלי

הרכיבים
4 ביצים מופרדות
כוס סוכר

כוס שמן

כוס מיץ תפוזים

כוס סולת

כוס קוקוס

כוס קמח

שקית אבקת אפייה

שקית סוכר וניל

איך מכינים

להקציף חלבונים עם הסוכר.
כשזה הופך לקצף יציב להוריד מהירות,הכי נמוכה .

להוסיף 4 חלמונים
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
כוס סולת
כוס קוקוס
כוס קמח
וניל וא. אפיה
לעצור פעולת המיקסר .
לקחת לקקן ולקפל את כל התערובת לאחידה.

להעביר 2 אינגליש או תבנית מלבנית או עגולה 26.
להכניס לתנור לחום 180 פס עליון תחתון בערך חצי שעה או 40 דקות לבדוק עם קיסם
להוציא.
לתת לה להתקרר ולהרטיב אותה עם הסירופ שהכנו
הסירופ- לבשל
כוס מים
חצי כוס סוכר
כמה טיפות לימון או תפוז
מעט מעט ת.וניל
על הגז כשזה רותח לכבות לתת לזה להתקרר קצת
ולהרטיב את העוגה

קוקוס למעלה ולהגיש.

תגובות 5

  1. שאלה
    כשמוסיפים את החלמונים השמן הקוקוס והקמח האם לעצור את המיקסר ולערבב רק עם הלקקן ולא במיקסר

  2. לדעתי וכך אני עושה, שומרים בצד את קציפת החלבונים. מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את כל השאר ואחכ מקפלים אחד לשני עם הלקקן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *