טבעוני מתכונים מהירים צמחוני

יצאו לי פתיתים נדירים – הכנת פתיתים בשיטה שאתם חייבים להכיר

Irit Peer Aharonovich

זוהי שיטה אחרת להכנת פתיתי ואתם חייבים לנסות

יוצא מדהים!!!

נדיר ביותר

מכינים את הפתיתים באופן דומה להכנת אורז פרסי.

מאת –  Irit Peer Aharonovich

הרכיבים-

חצי חבילה פתיתים

בצל מטוגן

מלח

פלפל שחור

 

איך מכינים –
אני מכינה את הפתיתים באופן דומה להכנת אורז פרסי.
כן, זה טררם.
מדובר בשלושה שלבים ומעורבים כאן שלושה כלי מטבח: שני סירים ומסננת וכך זה הולך:
מטגנים הרבה בצל בשמן על אש נמוכה שלא יישרף.
ממלאים סיר אחר במים מומלחים
וכשהם רותחים מכניסים פנימה את הפתיתים לשתי דקות בלבד, מסננים ושוטפים.
מעבירים את הפתיתים המסוננים לסיר עם הבצל המטוגן,
ממליחים, מפלפלים, מכסים ומאדים הכל יחד 7 דקות על אש נמוכה.
מכבים ונותנים להם לנוח כמה זמן שמצליחים להתאפק
וכמו באורז פרסי בתחתית מסתתר תהדיג קריספי במיוחד.
בתאבון

תגובות 4

  1. זו צורה מאד ישנה להכנת הפתיתים… ולא, פתאום , איזו יציאה חדשה..
    אצלנו כל הנכדים מ ת י ם
    על זה

  2. המתכון שלי הוא כך:
    לטגן את הבצל, להוסיף על הבצל את הפתיתים
    להמשיך לטגן
    להוסיף פלפל שחור ומלח
    להוסיף מיים חמים אצבע מעל הפתיתים
    15 דקות – ויש לך מעדן .

  3. המתכון לפתיתים עורר בי סקרנות. ניסיתי ויצא מעולה!!!
    בד"כ לפתיתים יש ריח של אוכל ברווזים (: הפעם ליקקו את האצבעות. תודה רבה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *