![](https://bakencook.co.il/wp-content/uploads/2023/09/271520583_10219227283344686_8062457133413741602_n-150x150.jpg)
עוגת שוקולד פאדג׳ית מטורפת!
הכי קלה שיש ועם מרקם מטורף
עפ"י מתכון שהכינה סיגלית עמגר
מרון יוחננוב עם שינויים שלה
הרכיבים –
3 ביצים
100 גרם חמאה
300 גרם שמנת חמוצה- גביע וחצי
200 גרם שוקולד מריר
2 כפות קקאו
כוס סוכר
1/2 כוס קמח
1 שקית אבקת אפייה
1 חבילה פודינג שוקולד
כף חומץ
כפית תמצית וניל
קורט מלח
איך מכינים –
נמיס בקערה חמאה ושוקולד מריר במיקרו
לאחר מכן נוסיף את כלל המצרכים שבמתכון לקערה עם השוקולד המומס
משמנים תבנית, אופים בטמפ של כ 170 מעלות למשך כ 30 דקות בערך
להכנת הגנאש: בקערה נמיס 150 גרם שוקולד מריר עם 150 גרם שמנת מתוקה
שהשוקולד נמס נוסיף כף דבש
אחרי שהעוגה מתייצת נפזר את הגנאש על העוגה ונקשט בסוכריות
בהצלחה![💗](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t6a/1/16/1f497.png)
![💗](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t6a/1/16/1f497.png)
אם רוצים פרווה?
זו העוגה שרון יוחננוב פירסם וכולם עפו עליה