מתכונים מהירים צמחוני

מתכון בוריקיטס נוסטלגיים בצק ללא מרגרינה

 

בוריקיטס הכי טעימים הכי קלים

מאת – סטלה פסטרנק

המלצה להכפיל כמות

הרכיבים-

2 כוסות קמח
כפית אבקת אפייה
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מים חמים
כפית מלח
למלית:
50 גר גבינה מגורדת מכל סוג-צהובה/קצ'קבל
100 גר גבינת פטה מגורדת/צפתית
ביצה אחת
לציפוי:
ביצה
שומשום
איך מכינים – 
מערבבים בקערה את כל המצרכים לבצק.
בהתחלה נראה כי יש הרבה מים אבל צריך להמשיך לערבב עד לקבלת בצק אחיד.
מערבבים את חומרי המלית .
מרדדים את הבצק וחותכים עם כוס עיגולים. שמים מלית,
סוגרים את הבצק בעזרת מזלג ושמים בתבנית תנור מרופדת בנייר אפיה.
מושחים בביצה כל בוריקיטס ושמים שומשום מלמעלה.
שמים בתנור שחומם מראש בחום 180 מעלות ל כ- 40 דקות.
מילוי תפוחי אדמה וגבינה-
לרסק 2 תפוחי אדמה מבושלים לפירה
להוסיף 50 גר' גבינה צפתית מגורדת ולערבב עם מלח פלפל וביצה.

תגובות 6

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *