פשטידה כרוב , ברוקולי ובטטה..
היא תמיד מצליחה
תכינו למשפחה ולילדים בבית
טעים ובריא
מתכון – דליה בן חמו
הרכיבים-
רבע כרוב חתוך לחתיכות דקות
3 בטטות קטנות פרוסות דק דק
ראש ברוקולי פרוס ומבשול אפשר כרובית
בצל גדול מטוגן
4 ביצים
2 כפות קמח
אבקת אפייה
מלח,
פלפל שחור
ומרק עוף
איך מכינים-
משמנים נייר על תבנית אינגליש גדולה בשמן זית.
מניחים את הירקות בתבנית, מפזרים מלח ופלפל מעל הירקות
מערבבים את בלילת הביצים עם הקמח והתבלינים.
שופכים מעל הירקות
תוך כדי ניעור התבנית.
לזלף מעט שמן זית ולתנור 180 מעלות כחצי שעה או יותר עד השחמה..
פשוט וקל, בלי הרבה שמן.
ומלא ירקות.
בתאבון