הכי טעימה הכי שווה
אין דברים כאלה
אסתר סמרנו
הרכיבים-
4 ביצים
כוס ורבע סוכר
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
קליפה מגורדת של התפוז
שקית וניל
שקית אבקת אפייה
2 כוסות קמח
חצי כוס קוקוס
איך מכינים-
נקציף ביצים עם סוכר .
לאחר קבלת קצף תפוח נוריד את מהירות המיקסר ונוסיף בהדרגה את כל החומרים.
נערבב רק לאחידות.
נעביר לתבנית 26 עגולה .
אפייה 180 מעלות עד שזהובה היטב.
כ- 40 דקות
מה אפשר במקום קוקוס בעוגת התפוזים?
לא חייב לשים
מכינה הרבה עוגת תפוזים . אך מכינה סירופ ויוצקת עליה זה משדרג ברמות.
העוגה שמה 1כוס סוכר.
בסיכום שמה 1/4 כוס סוכר + 3/4 כוס מי תפוזים + 1/4 כוס מים מבשלת על הגז מסירה מהגז מוסיפה 1-2טיםטת מי זוהר או מי ורדים מערבבת.
מכינה הסירופ לפני העוגה.
אחרי שמוציאה העוגה מהתנור מחוררת עם קיסם.
מכניסה הסירופ לבקבוק שפריצר והמתיזה על על כל פנים העוגה. שיחלחל פנימה , אפשר לפזר קוקוס למעלה.
טעם גן עדן.
האם חייב לשים קליפת תפוז?
לא