ללא קטגוריה עוגות קינוחים

עוגת תפוזים קלה – אין דברים כאלה

 

אסתר סמרנו

 

הכי טעימה הכי שווה

אין דברים כאלה

אסתר סמרנו

הרכיבים-

4 ביצים

כוס ורבע סוכר

כוס שמן

כוס מיץ תפוזים

קליפה מגורדת של התפוז

שקית וניל

שקית אבקת אפייה

2 כוסות קמח

חצי כוס קוקוס

איך מכינים-

נקציף ביצים עם סוכר .

לאחר קבלת קצף תפוח נוריד את מהירות המיקסר ונוסיף בהדרגה את כל החומרים.

נערבב רק לאחידות.

נעביר לתבנית 26 עגולה .

אפייה 180 מעלות עד שזהובה היטב.

כ- 40 דקות

 

תגובות 5

  1. מכינה הרבה עוגת תפוזים . אך מכינה סירופ ויוצקת עליה זה משדרג ברמות.
    העוגה שמה 1כוס סוכר.
    בסיכום שמה 1/4 כוס סוכר + 3/4 כוס מי תפוזים + 1/4 כוס מים מבשלת על הגז מסירה מהגז מוסיפה 1-2טיםטת מי זוהר או מי ורדים מערבבת.
    מכינה הסירופ לפני העוגה.
    אחרי שמוציאה העוגה מהתנור מחוררת עם קיסם.
    מכניסה הסירופ לבקבוק שפריצר והמתיזה על על כל פנים העוגה. שיחלחל פנימה , אפשר לפזר קוקוס למעלה.
    טעם גן עדן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *