עוגות

עוגת גבינה קלה וטעימה

תמונה – איריס גפנר ליטמן

עוגת גבינה קלה והכי טעימה

תבנית 24 או 26

הרכיבים –

750 גר' גבינה לבנה

גביע שמנת חמוצה

כוס ורבע סוכר

שקית אינסטנט פודינג וניל

2 כפות קורנפלור

5 ביצים

ציפוי –

שמנת מתוקה

כף אבקת סוכר

איך מכינים –

מערבבים בקערה גבינה עם שמנת וסוכר.

מוסיפים את שאר הרכיבים לתערובת ולקבלת בלילה חלקה.

מעבירים לתבנית .

אפייה 150 מעלות שעה ורבע .

סוגרים את התנור ומשאירים את העוגה.

לאחר קירור מצפים את העוגה בקצפת.

מקציפים שמנת ואבקת סוכר .

מקשטים למעלה.

העוגה הכי טעימה

 

תגובות 2

  1. עשיתי לפי המתכון וההוראות
    תבנית 24קטן לכמות כזה
    עלתה לי עד השמיים ברגע שסגרתי נפלא למה?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *