אסיאתי בשר ללא קטגוריה

מוקפץ בקר של המסעדות

ספיר יעקב

מוקפץ בקר חריף וקל ממש להכנה!

 

הרכיבים-

300 גרם שייטל/ סינטה חתוך לרצועות
3 ריבועים של נודלס
בצל ירוק
פטריות טריות
קשיו / בוטנים
נבטים
ברוקולי
טריאקי
צילי מתוק
רוטב סויה
רוטב סרירצה
איך מכינים-
מבשלים את הנודלס 4 דק בול שהמים רותחים (שיהיה נגיס זה מתבשל עוד עם הרטבים)
מעבירים למסננת.
מקפיצים בשמן את הבקר לאחר שמחליף את צבעו לחום (3 דק)
מוסיפים את הפטריות והבצל ירוק
להקפיד על אש גבוה תמיד!
מוסיפים טריאקי קצת, צילי מתוק קצת
המון סויה רוב סויה!!!
והטאצצצצ הסופי..
רוטב סרירצה!!! ואווו חריף וטעים!!!!!
ומבשלים עד שמצטמצם
ומוסיפים קשיו או בוטנים קצוצים
ספיר יעקב

תגובות 2

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *