חלבי עוגות קינוחים

עוגת קרמבו מושלמת – וזה לא מה שאתם מכירים

 

מאיה בוטראשווילי

עוגת קרמבו שמאוד אהבתי

המתכון קצת שונה מכל מה שיש ברשת

קיצור זו עוגה שכדאי להכין

ללא קמח ללא גלוטן

המתכון של רונית פרץ

הכינה מאיה בוטראשווילי

הרכיבים-

לתחתית-

200 גר' שוקולד מריר

רבע כוס חלב

5 ביצים

חצי כוס סוכר

לקרם-

שמנת מתוקה

2 כפות פודינג וניל

חצי כוס חלב

ציפוי-

100 גר שמנת מתוקה

100 גר' שוקולד

איך מכינים-

ממיסים את השוקולד עם החלב.

מפרידים ביצים.

את החלמונים מוסיפים לשוקולד המומס.

מקציפים חלבונים עם סוכר לקצף יציב.

מקפלים את הקצף בעדינות לשוקולד.

מעבירים לתבנית.(22 ) או מרובעת קטנה 20/20

אופים 20 דקות 180 מעלות.

מקררים

מקציפים שמנת עם אינסטנט וחלב .

מצפים את העוגה .

מכניסים למקפיא להתייצבות

ממיסים את הגנאש ושופכים מעל.

 

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *