![](https://bakencook.co.il/wp-content/uploads/2023/11/399026203_7524263854257475_659160688490460794_n-150x150.jpg)
עוגת קרמבו שמאוד אהבתי
המתכון קצת שונה מכל מה שיש ברשת
קיצור זו עוגה שכדאי להכין
ללא קמח ללא גלוטן
המתכון של רונית פרץ
הכינה מאיה בוטראשווילי
הרכיבים-
לתחתית-
200 גר' שוקולד מריר
רבע כוס חלב
5 ביצים
חצי כוס סוכר
לקרם-
שמנת מתוקה
2 כפות פודינג וניל
חצי כוס חלב
ציפוי-
100 גר שמנת מתוקה
100 גר' שוקולד
איך מכינים-
ממיסים את השוקולד עם החלב.
מפרידים ביצים.
את החלמונים מוסיפים לשוקולד המומס.
מקציפים חלבונים עם סוכר לקצף יציב.
מקפלים את הקצף בעדינות לשוקולד.
מעבירים לתבנית.(22 ) או מרובעת קטנה 20/20
אופים 20 דקות 180 מעלות.
מקררים
מקציפים שמנת עם אינסטנט וחלב .
מצפים את העוגה .
מכניסים למקפיא להתייצבות
ממיסים את הגנאש ושופכים מעל.