אינטריה להתעלף…אפילו ככה בלי כלום בצד, טעים
מתכון מאת – אביבה ממן
הרכיבים-
1 בצל שלם
רבע כף כורכום
כף מרק עוף
חצי כפית פלפל שחור
רבע כף פפריקה
איך מכינים –
נחתוך את הבצל לקוביות דקות
נשים בסיר ונטגן עד להזהבה
נוסיףאת הכורכום, מרק עוף, פלפל שחור, פפריקה
נטגן עוד כדקה את כל התבלינים עם הבצל
נוסיף חצי סיר מים ונחכה להרתחה
כשהמים רותחים נוסיף שקית איטריות רחבות ונבשל כ10-15 דקות ונכבה.
בהצלחה
איטריות מאד טעימות.
מתאימות לשבת.
כולם באים אוכלים ונהנים
ישר כח
איטריות ביצים?
רגילות מה שיש לך