אמא מבשלת

מתכונים קלים וטעימים

אוזני המן – המתכון המנצח

ליטל אשואל
אוזני המן פריכות מבחוץ ונמסות בפה
מתכון  של ליטל אשואל
הרכיבים-
100 גרם אבקת סוכר (שקית קטנה)
250 גרם חמאה קוביות
3.5 כוסות קמח
1/2 כפית אבקת אפייה
3/4 כוס שמנת מתוקה
כפית תמצית וניל
אבקת סוכר לקישוט
איך מכינים- 
לקערת מיקסר עם וו גיטרה נוסיף קמח, אבקת האפייה, 100 גרם אבקת הסוכר וקוביות החמאה
נערבב על מהירות בינונית עד ללמרקם פירורים
נוסיף שמנת מתוקה ותמצית וניל ונמשיך ללוש עד לאיחוד בלבד
מחלקים את הבצק לשניים וכל חצי מרדדים בין שני ניירות אפייה
מקפיאים ל10 דק כדי להקל על קריצת העיגולים
מוציאים את הבצק מהמקפיא, קורצים עיגולים עם קורצן,
עם שקית זילוף מזלפים ממרח תמרים/פרג/שוקולד או כל ממרח אחר שאוהבים במרכז כל עיגול ומקפלים למשולש.
מומלץ לקרר כחצי שעה במקרר לפני האפיה
נחמם תנור מראש ל180 מעלות ונאפה כ20-25 דקות
מפדרים באבקת סוכר
בהצלחה!

6 thoughts on "אוזני המן – המתכון המנצח"

    1. לבצק 3/4 כוס מדידה של שמנת מתוקה, ו100 גרם אבקת סוכר, לאחר שמוכן מפזרים אבקת סוכר מעל לקישוט

    1. 100 גרם אבקת סוכר לתוך התערובת של הבצק, כשמוציאים מהתנור מפזר אבקת סוכר מעל לקישוט

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.