בשר ללא קטגוריה

כרוב ממולא לשבת מבית אמא

פרח בן עזרא

 

כרוב ממולא בשר ואורז לשבת מבית אמא

מתכון מאת – פרח בן עזרא

 

הרכיבים-

חופן פטרוזיליה

בצל שלם 1

כוס אורז

כפית מלח

כפית פלפל

כפית כמון

חצי כפית בהרט

כרוב שלם

כף מרק עוף

רסק עגבניות קופסא

2 כפיות פפריקה

חצי כפית סוכר

500 גרם בשר טחון

 

איך מכינים – 

לתערובת הבשר:

נקצוץ את הפטרוזיליה בצל קצוץ דק

נערבב את הבשר ביחד עם האורז הפטרוזיליה והבצל

נוסיף גם תבלינים: מלח, פלפל, כמון חצי כפית, ובהרט ופפריקה כפית

בזמן הזה שאנחנו מכינים את תערובת הבשר נרתיח כרוב

אחר כך נסנן את הכרוב נברר אותו לחתיכות ונמלא בהם את התערובת של הבשר ונגלגל את הכרוב

 

בסיר – נטגן בצל קצוץ נוסיף פפריקה, סוכר, כמון, רסק

לבסוף נסדר את הכרוב ונפזר עליו מרק עוף, מים רותחים ונבשל לשעה על אש נמוכה

בתיאבון!

תגובות 3

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *