![](https://bakencook.co.il/wp-content/uploads/2023/11/406324989_7080189342032826_6442387840017376409_n-150x150.jpg)
סחלב חם הכי מתאים במזג אוויר שכזה![🌧](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/td0/1/16/1f327.png)
![🌧](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/td0/1/16/1f327.png)
![🌧](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/td0/1/16/1f327.png)
![🌧](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/td0/1/16/1f327.png)
מתכון – נעמוני בקיש
הרכיבים –
3 כוסות חלב
3 כפות סוכר
1 סוכר וניל
2-3 טיפות תמצית מי ורדים/מי זהר
2 כפות קורנפלור
איך מכינים –
נרתיח 2 כוסות חלב עם 3 כפות סוכר
1 סוכר וניל, ו2-3 טיפות תמצית של מי ורדים.
נמלא כוס חלב ונערבב עם 2 כפות קורנפלור
כשהחלב עם המרכיבים רותח
נכניס את החלב עם הקורנפלור עד שיתחיל להסמיך
נערבב כל הזמן שלא ייגלוש וכדי שלא יווצרו גושים בתחתית
ניתן לפזר מעל קינמון קוקוס אגוזים/פיסטוקים קצוצים וכו' לפי הטעם ![❤](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t6c/1/16/2764.png)
![❤](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t6c/1/16/2764.png)
![](https://bakencook.co.il/wp-content/uploads/2023/11/261368636_10223662659587311_4059944902317313021_n-150x150.jpg)