דג בטמפורה טעים ונדיר
מאת אסתי זוהרץ
דג מושט בטמפורה
יאמי כמה זה טעים 😋
הרכיבים –
6 פילה מושטים חצויים אפשר כל דג
מושרים שעה במלח גס ולימון
לבלילת הטמפורה:
1 כוס קמח
תבלינים:
כמון .פלפל שחור גרוס
מעט צילי חריף.
מלח .
שום גבישי
חופן כוסברה קצוצה
1 כוס ורבע סודה מוגזת או לפי הצורך ! שיהיה מרקם כמו טחינה.
איך מכינים –
לשטוף היטב היטב את המושטים .לנגב ולייבש אותם היטב בנייר מגבת.
לצפות את הדג בקמח
ומיד בבלילת הטמפורה
לטגן בשמן עמוק
בתאבון אסתי ✨
לא ברור…הקמח לא ביחד עם התבלינים.כתוב לצפות בקמח ומיד בטמפורה.
קמח לחוד ואחר כך לתוך הטמפורה