![](https://bakencook.co.il/wp-content/uploads/2023/12/411336581_10160708099499160_4967594665453089652_n-150x150.jpg)
עוגת תפוזים ![🍊](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t38/1/16/1f34a.png)
![🍊](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t38/1/16/1f34a.png)
מתכון מאת – סיון צרור
תמונה – Dana Schlesinger
הרכיבים –
5 ביצים L
כוס וחצי סוכר
חצי כוס שמן
כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
גרידה מתפוז(לא חובה)
2 כוסות קמח
שקית אבקת אפייה
חצי שקית אינסטנט פודינג וניל
איך מכינים-
להקציף עם וו הקצפה במיקסר ביצים עם סוכר לכמה דקות
להוסיף שמן ולהקציף במהירות איטית.
להוסיף מיץ תפוזים וגרידת תפוז ולהמשיך לערבב עוד כ3-4 דקות
נחליף לוו גיטרה, נוסיף קמח, אבקת אפייה ואינסטנט פודינג,
נמשיך בערבוב עד קבלת מרקם אחיד
לצקת לתבנית קוגלהוף משומנת
נחמם תנור מראש ל160 מעלות ונאפה כ-40 דקות
בהצלחה!