מרק עדשים כתומות ליום חורפי
מתכון מאת – Hila Almoznino
הרכיבים-
בצל גדול 1
עגבניה 1
גזר מגורד דק 1
קישוא מגורד דק 1
2 שיני שום כתושות
כוס עדשים כתומות
3 כוסות מים
כף חוויאג׳ למרק
כפית מרק עוף
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
אפשר להוסיף סלרי/פטרוזיליה/כוסברה מי שאוהב
איך מכינים-
מטגנים בצל בשמן עד להשחמה
נוסיף את העגבניה, גזר, שום, קישוא ונתחיל לערבב
אחר כך מוסיפים את התבלינים וממשיכים לערבב
אחר שערבבנו טוב נוסיף מים ונביא להרתחה
ברגע שהמים רתחו נוסיף את העדשים ונערבב טיפה
לבסוף נוריד ללהבה נמוכה וניתן למרק להתבשל עד למרקם הרצוי בערך כ15 דקות
מרק מנחם וטעים במיוחד
בהצלחה!
מרק משביע .בריא מתאים לכל עונה
האם אפשר לוותר על העגבניות?
כן