חלבי עוגות קינוחים

עוגת העונה תותים ג׳לי וקצפת מרשימה וחגיגית במיוחד

Irit Orr
מתכון – Irit Orr
הרכיבים- 
לטורט:
5 ביצים
כוס וחצי סוכר
2 שקיות סוכר וניל
חצי כוס שמן
כוס חלב
כוס מים
תמצית וניל
2 כוסות קמח תופח
כף אינסטנט פודינג  וניל
לקרם:
2 גביעים שמנת מתוקה
1.5  שקיות אינסטנט פודינג וניל
2 כוסות חלב
כף סוכר
איך מכינים-
נפרד 5 ביצים, בקערה נקציף חלבונים עם כוס וחצי סוכר
ו2 שקיות סוכר וניל בהדרגה עד לקבלת קצף נפוח לבן ויציב
בנתיים בקערה אחרת נשים חלמונים ביחד עם חצי כוס שמן
כוס חלב, כוס מים ושתי טיפות תמצית וניל
מערבבים טוב טוב עד לאחידות החומרים
ומאחדים בין שתי התערובות תוך כדי ערבוב במיקסר על העוצמה הכי נמוכה.
אחר כך מנפים 2 כוסות קמח תופח וכף פודינג וניל
ואז לתערובת עד אחידות חלקה
משמנים תבנית קפיצית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל160 מעלות כ40 דקות
קרם:
מערבבים טוב את כל החומרים
עד קבלת מרקם אחיד
כשהעוגה מתקררת חותכים באמצע ממלאים חצי מהקרם וסוגרים
למעלה מורחים את יתרת הקרם, מסדרים את התותים מפזרים את הג'לי מעליהם ולמקרר
בהצלחה!

תגובות 2

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *