בשר קציצות

הקציצות המקורמלות הכי טעימות שלי

אילנית כרבי

 

מתכון לקציצות בשר עם בצל מקורמל
מתכון – אילנית כרבי:
הרכיבים- 
לתערובת הבשר:
חצי קילו בשר טחון
2 בצלים גדולים
תפוח אדמה 1
חופן פטרוזיליה
3 כפות פירורי לחם
ביצה
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
כפית ראס אל חנות
חצי כפית כמון
קמצוץ זנגויל טחון
לבצל המקורמל:
2 בצלים גדולים
8 בצלי שאלוט
2 כפות דבש
חצי כפית בהרט
כוס מים רותחים
כף מרק עוף
פלפל שחור גרוס
איך מכינים – 
קציצות:
לקערה נגרד 2 בצלים גדולים ותפוח אדמה,
פטרוזליה קצוצה, 3 כפות פירורי לחם, ביצה, מלח, פלפל, ראס אל חנות, כמון ומעט זנגויל.
נערבב הכל עם הבשר הטחון וניתן לעיסה לנוח כחצי שעה
לאחר מכן נקרוץ עיגולים ונטגן בשמן עמוק.
לבצל המקורמל:
נטגן בסיר 2 בצלים גדולים חתוכים לרצועות עגולות גדולות
ו8 בצלי שאלוט חצויים לחצי, כשמתחיל להזהיב נוסיף:
2 כפות דבש, בהרט, בערך כוס גדולה של מים רותחים וכף מרק עוף
כשהכל סמיך נוסיף את הקציצות ונפזר פלפל שחור גרוס מלמעלה
נבשל כ25 דקות על אש נמוכה עד שהכל מוכן
לקישוט מפזרים בצל ירוק .
אם יש צורך להוסיף מים אז להוסיף מים רותחים מהצד
בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *