אמא מבשלת

מתכונים קלים וטעימים

עוגיות פקאן נדירות – זריזות וטעימות

Tal Zagury Abu

 

עוגיות פקאן מושלמות!

מתכון – Tal Zagury Abu

הרכיבים-

200 גרם חמאה

2 כוסות פקאן קצוץ

1/2 כוס סוכר דמררה

2 כפות מייפל

2 כוסות קמח

 

 

איך מכינים – 

נערבב היטב את כל החומרים חוץ מהקמח

אחרי שערבבנו נשים בסוף את הקמח ונערבב שוב עד קבלת מרקם אחיד

ניצור עיגולים קטנים ונחמם תנור מראש ל160 מעלות

נאפה כ25 דקות, אחרי האפיה נגלגל את העוגיות באבקת סוכר

בהצלחה!

 

 

3 thoughts on "עוגיות פקאן נדירות – זריזות וטעימות"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.