מאפים מתכונים מהירים

מתכון לפרנה מרוקאית אסלית

אתי בוזגלו

 

פרנה מרוקאית אמיתית

מתכון מאת אתי בוזגלו

 

הרכיבים-

ק׳׳ג קמח לבן

2 כפות שמרים

2 כפות סוכר

כף מלח

1/4 כוס שמן

3 כוסות מים פושרים

 

איך מכינים –

להכניס את כל החומרים לקערה

נוסיף את המים בהדרגה ונערבב הכל עד לבצק נעים לא דביק מדי

נשים מעט שמן ונתפיח כ45 דקות

לאחר מכן נחלק ל10 כדורים, נתפיח שוב

נשטח מעט ונשים או בתנור שחומם מראש ל220 מעלות כ15-20 דקות או בסיר גריל

בהצלחה!

 

תגובות 3

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *