מאפים עוגות קינוחים

עוגת התפוחים המושלמת

איריס משה
מתכון מדהים לעוגת תפוחים מעלפת
מתכון של – איריס משה
הרכיבים-
2 ביצים
3/4 כוס סוכר
שקיק סוכר וניל
שקיק אבקת אפיה
1/2 כוס שמן
1/4 כוס מים רותחים
שתי כפיות דבש
שתי כפיות קינמון
כוס אחת קמח
3 תפוחים
2 כפיות סוכר חום
איך מכינים –
תחילה נחתוך את התפוחים לקוביות קטנות
נפזר על הקוביות שתי כפיות סוכר חום ונערבב טוב
אחר כך נטרוף באופן ידני ביצים שלמות עם סוכר
נוסיף שמן, מים, ואת כל שאר המרכיבים לבלילה לאט לאט תוך כדי ערבוב
ונמשיך לערבב עד מרקם אחיד
אחר כך נוסיף את התפוחים לבלילה
נרפד תבנית אינגליש בנייר אפיה ונשמן טיפה
נשפוך את הבלילה לתבנית
נחמם תנור מראש ל170 מעלות
נאפה עד שהעוגה שחומה ויפה
ננעץ קיסם במרכז העוגה ונוודא שהוא יבש
בהצלחה!

תגובות 2

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *