מאפים עוגיות קינוחים

עוגיות השקדים הטעימות בעולם

רחל עטיה

 

עוגיות השקדים הכי טעימות שיש – עבמבר

מתכון – רחל עטיה

 

הרכיבים-

5 חלבונים

2 כוסות אבקת סוכר

3-4 גרגרי מסטיקה כתושים (אפשר גם בלי)

1 אבקת סוכר וניל

כף רוזטה (אפשר גם בלי)

3 כוסות קמח שקדים

רבע כפית אבקת אפיה

כפית גלוקוז (אפשר גם בלי)

שקדים מולבנים

 

 

איך מכינים – 

תחילה  נשים בקערת מיקסר או במעבד מזון 5 חלבונים, אבקת סוכר, מסטיקה, סוכר וניל ורוזטה

אחרי כ3 דקות של בחישה נוסיף את הקמח שקדים ורבע כפית אבקת אפיה וגלוקוז

נחשוב ביחד עם 3 דקות, אחרי 3 דקות נוציא מהמיקסר ונכניס למקרר כשעתיים

אחרי שעתיים נוציא ונגלגל לכדורים במשקל 40-45 גרם על נייר אפיה

נשטח את הכדורים מעט ונניח במרכז חצי שקד מולבן על כל עיגול

נחמם תנור ל170 מעלות ונאפה כ20 דקות

בהצלחה!

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *