אמא מבשלת

מתכונים קלים וטעימים

עוגיות השקדים הטעימות בעולם

רחל עטיה

 

עוגיות השקדים הכי טעימות שיש – עבמבר

מתכון – רחל עטיה

 

הרכיבים-

5 חלבונים

2 כוסות אבקת סוכר

3-4 גרגרי מסטיקה כתושים (אפשר גם בלי)

1 אבקת סוכר וניל

כף רוזטה (אפשר גם בלי)

3 כוסות קמח שקדים

רבע כפית אבקת אפיה

כפית גלוקוז (אפשר גם בלי)

שקדים מולבנים

 

 

איך מכינים – 

תחילה  נשים בקערת מיקסר או במעבד מזון 5 חלבונים, אבקת סוכר, מסטיקה, סוכר וניל ורוזטה

אחרי כ3 דקות של בחישה נוסיף את הקמח שקדים ורבע כפית אבקת אפיה וגלוקוז

נחשוב ביחד עם 3 דקות, אחרי 3 דקות נוציא מהמיקסר ונכניס למקרר כשעתיים

אחרי שעתיים נוציא ונגלגל לכדורים במשקל 40-45 גרם על נייר אפיה

נשטח את הכדורים מעט ונניח במרכז חצי שקד מולבן על כל עיגול

נחמם תנור ל170 מעלות ונאפה כ20 דקות

בהצלחה!

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.