חלבי מאפים מתכונים מהירים צמחוני

לחמניות גבינה וזיתים – ארוחת ערב ב- 5 דקות

מורן תורג'מן

 

לחמניות מאפינס זיתים וגבינה
מתכון מאת – מורן תורג'מן
הרכיבים-
3 ביצים
גביע קוטג׳
חצי כוס שמן
200 גרם גבינה צהובה מגורדת
כוס קמח תופח/רגיל
כפית אבקת אפיה
חצי כפית מלח
קמצוץ פלפל שחור גרוס
חצי כוס זיתים פרוסים טבעות
איך מכינים – 
בקערה נטרוף 3 ביצים, נוסיף קוטג, שמן, גבינה צהובה
ואת כל שאר המרכיבים ונערבב היטב
בתבנית שקעים נשים כף גדושה מהתערובת בכל שקע ונפזר מעל שומשום
אפשר גם לשים כדורים על ניר אפייה .
נחמם תנור מראש ל-180 מעלות ונאפה כ 30 דקות בערך עד השחמה
בהצלחה!
צילום -שרונה זאבי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *