אמא מבשלת

מתכונים קלים וטעימים

השניצלים שלי תמיד הצלחה – המתכון המנצח

    Naama Ariely
השניצלים שלי המתכון המנצח
מתכון של – Naama Ariely
הרכיבים-
בלילה:
ביצה 1
שן שום כתושה
כף ברביקיו (לא חובה)
חצי כפית פפריקה
מיונז כף
כפית חרדל
טריאקי כף (לא חובה)
מלח ופלפל כמות לפי העדפה
איך מכינים – 
נערבב הכל טוב טוב, כמות ל8-10 שניצלים, נשרה לזמן ארוך כמה שיותר יותר טוב
נטבול את השניצלים בפירורים ונהדק, נניח בצד לפחות 10 דקות שיידבקו כמו שצריך
נחמם שמן במחבת שכבה לא עמוקה מידי אלא כזו שתכסה את כל החלק התחתון ותיגע בקצה העליון
נטגן עד השחמה קלה ונוציא לרשת, בתיאבון!
רחל דוד – צילום

22 thoughts on "השניצלים שלי תמיד הצלחה – המתכון המנצח"

  1. במתכון בנוסף לביצה יש כף מיונז וכל מיני תוספות קטנות.הקטע שלא טובלים בהם את השניצלים אלא מורחים נשני הצדדים ומחכים כשעה ואז מהדקים עם הפרורי לחם.

  2. כן. מספיק
    המיונז והחרדל הופכים את העיסה למשחה
    אני שמה אותם ביחד בקערה עם הביצה והתערובת ומערבבת בעדינות

  3. לא הגיוני. אולי היא מדללת את הביצה עם מיים.
    לא נראה לי משהו.
    אני טורפת 3 ביצים לכמות ש ל 8-10
    שניצלים. ואם זה לא מספיק באמצע מוסיפה עוד ביצה אחת.
    זה כל הטעם שיהיה מכוסה בפירורית וביצה

  4. לדעתי, כשמכינים מרינדה, אם ביצה אחת מספיקה לכיסוי כל השניצלים אז זה בסדר. אם לא, אז מכפילים את הכמות של כל המרכיבים בהתאם.

  5. נראה שחסר שלב בפעולה, כתוב נטבול השניצל בפירורי הלחם, היכן השלב של טבילת השניצל בבלילה שזה שלב לפני ?

  6. יש גם מיונז גם חרדל גם ברביקיו וגם טריאקי. מכל אחד כף. כל התוספות האלה עם הביצה בהחלט מספיקים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.