קציצות פילה דג
מתכון מאת – ריקי לוי
הרכיבים-
2 חבילות דג מרלוזה ללא עור
2 חבילות פטרוזליה
5 בצלים
2 ראשי שום
כף כמון
1/2 כף פלפל שחור
4 ביצים
1 כף שטוחה מלח
1 כוס פרורי לחם
2 כפות קמח
איך מכינים –
נפשיר את הדגים נשרה במים לימון ומלח לחצי שעה
נשטוף ונסחט .
נטחן את הדג ביחד עם הפטרוזיליה השום והבצל
נעביר את העיסה למסננת ונשאיר להוצאת כל הנוזלים
אחר כך נעביר את העיסה לקערה נוסיף כמון, פלפל שחור, ביצים, מלח, פירורי לחם וקמח
מהעיסה ניצור ונגלגל קציצות לא גדולות מדי
נטגן בשמן עמוק עד השחמה יפה נוציא נצנן ונהנה !
בהצלחה!