מוקפץ מעלף לצהריים
מתכון מאת – Lea Mazza
הרכיבים-
חבילה נודלס
חצי כרוב
בצל אחד גדול
שני גזרים
2 פלפלים
פלפל חריף 1
3-4 שיני שום / כפית אבקת שום
חצי כפית פלפל שחור גרוס
כפית פפריקה
קורט פלפל חריף
כף צילי מתוק
3 כפות סויה יפנית
3 כפות רוטב טריאקי
3 כפות שמן
מלח לפי טעם
איך מכינים –
תחילה נבשל את הנודלס לפי הוראות יצרן על האריזה
נסיים לבשל נסנן ונתבל בקצת מלח
במחבת ווק נשים את השמן ונתחיל לטגן בצל קצוץ גס
כשהבצל מתחיל להזהיב נוסיף את הכרוב קצוץ לא דק מדי
גזרים מגורדים לגפרורים, פלפלים רגילים/ חריפים חתוכים, שום
נוסיף תבלינים ורטבים, נקפיץ כרבע שעה עד ריכוך ונוסיף את האטריות
אחרי שהסופנו את האטריות נקפיץ עוד קצת ונערבב טוב ונגיש
בהצלחה!