עוגות קינוחים

עוגת הגבינה הטובה בעולם


אילנית טורג'מן

 

העוגה הטעימה בעולם
כמה פשוט ככה טעים
רכה בטעם סופלה
מצרכים הכי פשוטים שיש
עוגת גבינה מושלמתת
מתכון של אילנית טורג'מן
הרכיבים-
6 ביצים
3 גביעים של גבינה לבנה של 250 גרם
סה"כ 750 גר' 9-5%
שמנת חמוצה אחת
כוס ורבע סוכר.
1 סוכר וניל.
7 כפות גדושות קונפלור.
איך מכינים –
להפריד ביצים .
להקציף חלבונים וקורט מלח עם הסוכר, להוסיף את הסוכר לאחר שהקצף יציב.
לערבב חלמונים עם הגבינות הקונפלור והסוכר וניל.
לערבב טוב טוב עד שאין גושים.
לאחד תערובות, את תערובת הגבינות להוסיף לקציפת החלבונים בתנועות קיפול.
לשמן תבנית חד פעמית.
לא הגדולה ביותר אלה הבינונית.
אפשר להכין גם בתבנית פיירקס 20/30.
להכניס לתנור שחומם מראש ל160 מעלות  כ 50 דקות עד שעה .
לסגור ולהשאיר בתנור עוד שעה .
לא בטורבו.

תגובות 4

  1. יקרה אני רואה שאפית את עוגת הגבינה בתבנית אינגליש חד פעמית?האם ניתן לאפות בתבנית אינגליש חד פעמית?כמה תבניות בבקשה? והאם את מניחה מים בתנור?כמה זמן אפייה?תודה שבוע ניפלא

  2. היא אפתה בתבנית חד פעמית בינונית ולא בתבנית אינגליש חד פעמית.
    בנוסף , כתבה לאפות כ- 50 דקות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *