אמא מבשלת

מתכונים קלים וטעימים

אלה אלפחורס נדירות מתכון פשוט מנצח

Inbal Itzhak
האלפחורס הכי נדיריםםםםםם שתטעמ
נמסות בפה ונעלמות כאילו לא היו 🤭
מתכון של – Inbal Itzhak
הרכיבים-
200 גרם חמאה רכה
כוס אבקת סוכר
3 חלמונים
כפית תמצית וניל
כוס וחצי קורנפלור
כוס ורבע קמח
שקית אבקת אפייה
חצי כפית אבקת סודה לשתייה
ריבת חלב
קוקוס
איך מכינים – 
טורפים עם מטרפה ידנית חמאה, אבקת סוכר, תמצית וניל וחלמונים עד שהכל נטמע ואחיד.
מוסיפים קורנפלור, קמח, אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה.
מערבבים ביד עד איחוד, ושמים במקרר כ30 דקות
לאחר מכן נחלק את הבצק לשניים.
על משטח מקומח מאוד מרדדים את הבצק לעובי 3 מ"מ בערך,
קורצים לעיגולים ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל- 4 עד 7 דקות.
לא לתת להן להשתזף,
כשהן ניראות תפוחות ויבשות מלמעלה יש להוציא אותן מהתנור.
להשתדל לא לתת לעוגיות להזהיב בצדדים.
בקיצור, להיות כל הזמן ליד התנור ולצפות
נוציא את העוגיות ונצנן,
נזלף בכל עוגיה ריבת חלב ונסגור
נטבול מבחוץ בקוקוס יבש
בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.