כעכים עיראקים מבית סבתא
מתכון של זמירה גבורה
הרכיבים-
1 ק״ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
כוס סוכר
ביצה
כפית מלח
קצת יותר מחצי כוס שמן
2 כפות חוואיג׳ לאפיה
כשליש כוס מים
איך מכינים –
תחילה נערבב קמח, סוכר, שמרים,
נוסיף מים , נלוש , נוסיף שמן, בערך שליש כוס מים, מלח ונלוש עד לבצק רך ונעים
להתפיח עד הכפלה, לקרוץ מהבצק עיגולים קטנים ולגלגל לכעכ
למרוח ביצה ושומשום לחמם תנור ל180 מעלות ולאפות עד שמתחיל להשחים
בהצלחה!
מה זה חווא'ג לאפיה. באופן ההכנה לא ציינת מתי מכניסים. מוזר
מכניסים לבצק תבלין בחנויות לתבלינים לקנות
כמה מים להוסיף לבצק?
כתוב במתכון
לא צווין כמות המים ברכיבים..
באופן ההכנה מצויין חצ י כוס, מים האם זו כל הכמות.
כן מה שכתוב
מדהים
תודה