סיגר בשר מעלף מתכון אליפות
מתכון של סוניה לוי
הרכיבים-
50 עלי סיגר
3 כפות כמון
2 כפות מלח
8 פלפלים סודניה
20 שיני שום
3/4 כוס שמן
קילו בשר מספר 5 או 8 או 2
כף וחצי פפריקה
איך מכינים –
בסיר לחץ נמלא מים עד 3/4 גובה סיר
נשים את הבשר לבישול של שעה וחצי
לאחר מכן נוציא ונקרר
למטחנת בשר נכניס את הבשר ביחד עם הפלפלים והשום
ונטחן הכל לקערה, לבשר שבקערה נוסיף את התבלינים השמן ונערבב
לאחר מכן נקח עלה סיגר, נגזור לחצי
ניקח מתערובת הבשר וניצור צורת נקניק ונניח בקצה העלה באמצע בחלק הישר
מתחילים לקפל את צד ימין על הבשר ואז את צד שמאל על הבשר, מתחילים לגלגל ובסוף מורחים דבק
כל תהליך מופיע בתמונות למטה
לדבק – 2 כפות קמח, 2 כפות מים ולערבב
אפשר לשמור במקפיא בהפרדה או לטגן מיד כשמגלגלים
בהצלחה!