אמא מבשלת

מתכונים קלים וטעימים

מצאתי שיטה קלילה להכנת שושנים – סירטון במתכון

דבורה אלקובי

 

מתכון עם שיטה מיוחדת להכנת השושנים

מתכון של דבורה אלקובי

 

הרכיבים-

לבצק:

חבילה מרגרינה/מחמאה 200 גרם

4 חלמונים

2 כפות סוכר

3/4 כוס מיץ תפוזים

4 כוסות קמח תופח

 

למילוי:

4 חלבונים

כוס סוכר

3 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל

 

 

איך מכינים –

למילוי תחילה נקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף קשה
לאחר שקיבלנו את הקצף נטמיע בעדינות 3 כפות גדושות אינסטנט פודינג בעזרת כף
נלוש את כל מרכיבי הבצק לבצק חלק ונעים
לאחר מכן נחלק את הבצק ל – 4 חלקים שווים
ונרדד לצורת מלבן כל חלק על גבי משטח מקומח
נמרח רבע מהמילוי בצורה אחידה על כל מלבן
כל מלבן נחתוך לרצועות ונגלגל לצורת שושנים
נחמם תנור מראש ל160 מעלות בלי טורבו ונאפה עד השחמה קלה כ15-20 דקות
בהצלחה!

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.