חלבי מאפים עוגות קינוחים

עוגת גבינה עם סוד קטן ממני

סיגל ארזואן
עוגת גבינה עם הסוד הקטן שלי
במקום קורנפלור משתמשת בקמח תפוחי אדמה שמחזיק ומייצב את העוגה .
מתכון מאת – סיגל ארזואן
הרכיבים-
לבסיס – 3/4 חבילה פתי בר
100 גרם חמאה
לעוגה:
6 חלמונים
6 חלבונים
כוס ורבע סוכר
750 גרם גבינה לבנה
גביע שמנת חמוצה
3 כפות קמח תפוחי אדמה – זה הסוד שלי
אם אין לכם אפשר במקום קורנפלור
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
לקרם:
כוס חלב
אינסטנט פודינג וניל שנותר מהחבילה
איך מכינים –
תחילה נטחן לבסיס 3/4 חבילת ביסקויטים פתי בר
נמיס 100 גרם חמאה ונערבב ביחד עם הביסקויטים
נהדק את הבסיס של הביסקויטים עם החמאה על תבנית 26 בתחתית
לאחר מכן נקציף 6 חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב
בקערה גדולה נערבב את החלמונים עם 3/4 כוס סוכר,
לקערה הגדולה נוסיף 750 גרם גבינה לבנה, גביע שמנת חמוצה
3 כפות קמח תפוחי אדמה ו3 כפות אינסטנט פודינג וניל.
נערבב היטב ונוסיף את הקצף בתנועות עטיפה לבלילה בקערה הגדולה
לאחר מכן ניצוק את הבלילה שהתקבלה על הבסיס של הביסקויטים
נחמם תנור מראש ל180 מעלות ונאפה 10 דקות
לאחר 10 דקות ננמיך ל150 מעלות ונאפה לעוד כ50 דקות בערך עד השחמה יפה
כשהעוגה מוכנה נשאיר נשאיר אותה בתנור ונפתח את הדלת וניתן לה לנוח כ30 דקות

לקרם שמנת:

נקציף את האינסטנט פודינג שנותר לנו ביחד עם כוס חלב עד למרקם קרמי
נמרח מעל העוגה ונתענג

בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *