מתכונים מהירים צמחוני

כרובית קריספית שלא תפסיקו לאכול

צביה אורן
כרובית קריספית בתנור – מעדן
מתכון של צביה אורן
הרכיבים- 
כרובית לבנה שלמה
2 כפות חומץ תפוחים
3 ביצים
כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית פלפל שחור גרוס
כפית מלח
3 כפות שמן זית
שומשום רגיל ושחור (לא חובה)
פירורי לחם
איך מכינים
תחילה נפרק את הכרובית לפרחים קטנים
את הפרחים נכניס לקערה,
נשטוף היטב עם 2 כפות חומץ תפוחים ונסנן
נרתיח סיר עם מים עד חצי גובה סיר בערך
נכניס את הפרחים של הכרובית למים רותחים למשך כ6 דקות, נוציא נסנן ונקרר
לאחר מכן נכין בלילה מביצים, פפריקה, פלפל שחור, מלח, שמן זית ושומשום
נערבב היטב עד שנקבל בלילה אחידה
נטבול כל פרח בבלילה
ומהבלילה נטבול בקערת פירורי לחם
נטבול את כל הפרחים ונניח על תבנית עם נייר אפיה
ננעוץ קיסמי שיניים מכל קצה, נכסה מעל עם נייר אלומיניום ונייר אפיה
נחמם תנור מראש ל180 מעלות ונכניס
לאחר שקיבלו צבע, נוריד את נייר האלומיניום ונייר האפיה מלמעלה
נמשיך לאפות עד להשחמה לקבלת טעם קריספי בפה
בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *