אמא מבשלת

מתכונים קלים וטעימים

שניצל פטנט – אתם חייבים להכין

אתי זוהר

 

הפטנט שלי לאפות את השניצלים שלי בנינג'ה, יוצא כמו בטיגון!

מתכון מאת אתי זוהר

 

 

הרכיבים- 

קילו חזה עוף

3 כפות מיונז

כפית גריל עוף

כפית גדושה מלח

חצי כפית פלפל שחור גרוס

כפית שום גבישי

פירורי לחם

שומשום

 

 

איך מכינים
תחילה נפרק את החזה עוף מהסחוסים והעצמות
נחתוך לפילטים קטנים בגודל אצבעות בערך
בקערה נערבב עד אחידות מיונז עם שאר התבלינים
למעט פירורי הלחם והשומשום
נשרה את החזה עוף בבלילה במקרר לפחות ל60 דקות,
רצוי אפילו יותר אם אפשר
בקערה נערבב פירורי לחם ושומשום,
נצפה את הפילטים עם הבלילה בפירורי הלחם
נתיז מעט שמן קנולה מעל כל פילט משני הצדדים
נכניס לנינגה לגריל 200 מעלות ל7 דקות,
לאחר 7 דקות נהפוך לצד השני ונבשל עוד כ3 דקות
יוצא מעדן ורך בטירוף כמו בטיגון!
אם אין לכם נינג'ה,
הדליקו תנור על 190 מעלות טורבו והכניסו לאפיה כ15 דקות והפכו באמצע
בהצלחה!

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.