ללא קטגוריה ממולאים מרקים תבשילי עדות

מתכון קובה חמוסטה הקובה הכי טעימה באחריות

Lihi Ohana
קובה חמוסטה
מתכון של Lihi Ohana
הרכיבים- 
לבשר:
 2 בצלים גדולים
חצי קילו בשר טחון
חופן נדיב פטרוזיליה קצוצה
חופן צנוברים
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
חצי כפית בהרט
למרק –
בצל
סלרי
מנגולד
שום
כורכום
מלח
פלפל שחור
לימון
בצק:
כוס בורגול דק מושרה במים רותחים חצי שעה וסוחטים הייטב!
הבורגול המושרה
3 וחצי עד 4 כוסות סולת
רבע כוס שמן
כפית כורכום
כפית מלח
כוס מים אם צריך נוסיף עוד
איך מכינים – 
את הבשר נכין לפני הבצק כדי לתת לבשר להצטנן ולהתקרר היטב!
נטגן בצל נוסיף בשר ונטגן עד שנצלה טוב טוב.
נוסיף הכל והתבלינים ונקרר.
נערבב את הבצק כל המרכיבים נוסיף מים בהתאם לצורך.
ניצור קובות נמלא את הבצק בבשר ונסגור לצורת קובה
לרוטב –
מטגן בצל עם חצי צרור סלרי כרפס עלים פרוס דק
חבילה עלי מנגולד
נוסיף שיני שום מלח פלפל כורכום ומים.
נוסיף מים למרק.
נסדר הקובות ונבשל כחצי שעה.
נסחוט לימון ונגיש
Lihi Ohana
למרק:
מערבבים הכל יחד ונותנים מנוחה לפחות 15 דק ומגלגלים קובות עם קצת מים
בשר:
מרק: בצל לטגן , סלרי , קישואים קצת(לא חייב), עלי סלק ,חומוס גרגרים (לא חיייב) , מטבלים מלח , כורכום,פלפל שחור ומיץ לימון כשרותח להכניס את הקובות המגולגלות
איך מכינים
תחילה נשרה את הבורגול במים רותחים חצי שעה ונסחט היטב
בקערה:
מערבבים הכל יחד ונותנים מנוחה לפחות 15 דק ומגלגלים קובות עם קצת מים
לבשר:
מטגנים 2 בצלים גדולים חתוכים קצוץ מוסיפים את הבשר,
פותחים אותו ומטגנים קלות ,לא לייבש מוסיפים המון פטרוזיליה קצוצה , וצנוברים.
מתבלים: מלח, פלפל שחור , בהרט.
מרק: בצל לטגן , סלרי , קישואים קצת(לא חייב), עלי סלק ,חומוס גרגרים (לא חיייב) , מטבלים מלח , כורכום,פלפל שחור ומיץ לימון כשרותח להכניס את הקובות המגולגלות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *