עוגות קינוחים

המלכה של פסח – היא הכי טעימה שיש

Revital Zenish
העוגה הכי טעימה שיש והיא כשרה לפסח
מתכון מאת Revital Zenish
הרכיבים-
לעוגה:
6 ביצים מופרדות
כוס וחצי סוכר
שקית אבקת אפיה
שקית סוכר וניל
כוס אגוזי לוז טחונים
כוס אגוזי מלך טחונים
כוס שקדים טחונים
כוס קוקוס טחון
חבילה שוקולד מריר מגורד
רבע כוס שמן
לקרם:
2 גביעים קצפת צמחית/שמנת מתוקה
חבילת אינסטנט פודינג וניל
4 כפות אבקת סוכר
כף אבקת נס קפה
איך מכינים –
את העוגה אפשר להכין כרולדה מלבנית או כעוגה עגולה
אני הכנתי כעוגה עגולה ולכן חילקתי את בלילת העוגה ל3 תבניות עגולות 24
נתחיל מלהקציף חלבונים, נוסיף סוכר בהדרגה,
נוסיף אבקת אפיה, סוכר וניל
לאחר מכן נוסיף חלמונים, כל שאר המרכיבים ונערבב.
נחמם תנור מראש ל170 מעלות, נשמן תבנית של התנור עם נייר אפיה
נעביר את הבלילה לתבנית ונשטח, נאפה במשך כ35 דקות.
נצנן את העוגה
נקציף 2 גביעי קצפת צמחית או שמנת מתוקה
עם פודינג וניל, 4 כפות אבקת סוכר וכף אבקת נס קפה
לחתוך את העוגה לשלושה מלבנים לאורך.
להכין מראש כוס נס קפה בלי חלב
נניח שכבה ראשונה ונרטיב עם 3 – 4 כפות נס קפה
נמרח מעל השכבה הראשונה את הקרם, אפשר בעזרת כף או בעזרת שקית זילוף
נניח עוד שכבה וכך הלאה עם שלושת השכבות
נסיים בשכבת קרם, מעל אפשר לפזר שוקולד מגורד
אגוזי פקאן או מלך מסוכרים או סירופ מייפל
נקרר לילה במקרר, חשוב מאוד להתייצבות וספיגת הטעמים.
בהצלחה!

תגובה 1

  1. האם את בלילת העוגה אפית 3 פעמים ב3 תבניות נפרדות ?
    זה נשמע לי המון עבודה
    האם אין קמח בעוגה והטם היא יוצאת גבוהה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *