אמא מבשלת

מתכונים קלים וטעימים

שניצל כשר לפסח – המתכון המושלם

נורית סבטון

 

המתכון המושלם לשניצל כשר לפסח

מתכון של נורית סבטון

 

הרכיבים-

קילו חזה עוף חתוך לפרוסות שניצל
קמח רב תכליתי לפסח
2 ביצים
כפית גריל עוף
כפית פפריקה מתוקה
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
כפית אבקת שום או 2 שיני שום כתושות
חצי כפית תבלין פילדלפיה (לא חובה)
קמח מצה
פירורי קמח מצה מוזהבים
שומשום לבן
שמן
איך מכינים –
תחילה נקמח את כל פרוסות השניצל בקמח רב תכליתי של פסח
בקערה נטרוף ביצים, נוסיף תבלינים: גריל עוף,
פפריקה מתוקה, פלפל שחור גרוס, מלח, אבקת שום/שום כתוש,
ותבלין פילדלפיה (לא חובה), נערבב הכל היטב לבלילה אחידה
נוסיף את השניצלים המקומחים לבלילה ונשרה לפחות לכ30 דקות במקרר
לאחר 30 דקות לפחות נוציא את השניצלים מהמקרר
נכין תערובת לציפוי בקערה עם קמח מצה, פירורי מצה מוזהבים ושומשום לבן
נצפה את השניצלים היטב בקערה עם התערובת ונהדק היטב עם הידיים
נטגן הכל בשמן עמוק, נספוג לאחר מכן מעט בנייר סופג
בהצלחה!

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.