אמא מבשלת

מתכונים קלים וטעימים

עוגת תפוחים קלה ובחושה – הצלחה מובטחת

אתי בוזגלו

אין יותר טעימה מהעוגה הזו

קלה ובחושה

ותמיד מצליחה אז למה לקחת ריזיקה…

תכינו אותה גם בפסח

מחליפים קמח תופח רגיל בקמח תופח לפסח

או בקמח תופח ללא גלוטן יש כשר לפסח

מתכון עוגת תפוחים בחושה
של – אתי בוזגלו
הרכיבים- 
4 תפוחי עץ- כל סוג
כוס שמן
4 ביצים
חצי כוס מים או מיץ תפוזים
מיץ מחצי לימון
3/4 כוס סוכר חום או לבן- אפשר יותר
סוכר וניל
2 ו- 1/2 כוסות קמח תופח /או קמח תופח פסח
כפית קינמון
איך מכינים – 
בקערה לגרד בפומפיה  את התפוחים או לחתוך דק דק.
להוסיף כפית קינמון, מיץ לימון .
להקציף את הביצים שלמות במיקסר להוסיף סוכר.
להוריד מהירות המיקסר ולהוסיף מיץ, שמן בזירזוף.
להוסיף קמח ולערבב עד להטמעה של הקמח.
כשהבלילה חלקה להוסיף לה את התפוחים.
להעביר לתבנית עגולה 26 או מלבנית קטנה
אפייה 170 מעלות 40-50 דקות
לבדוק עם קיסם
בהצלחה
צילום – טובה ניסים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.