עוגת גבינה עם קרם שמנת ב10 דקות
מתכון של שרה יוסף
*כשרה לפסח
הרכיבים-
לתחתית העוגה:
250 גרם עוגיות יין טחון
100 גרם חמאה
1 כף אבקת סוכר
1/2 כוס פיסטוקים טחונים
לעוגה:
4 ביצים
3/4 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
חבילה אינסטנט פודינג וניל
4 כפות קורנפלור
500 גרם גבינה לבנה 5%
250 גרם גבינת שמנת נפוליאון
גביע שמנת חמוצה
לקרם:
2 גביעים שמנת חמוצה
4 כפות אבקת סוכר
איך מכינים –
לתחתית:
לערבב את חומרי התחתית, נשים בתבנית עם נייר אפיה ונהדק
לחמם תנור מראש ל150 מעלות ולאפות את התחתית בערך 10 דקות
לעוגה:
בקערה נשים את כל המצרכים
נערבב היטב עם מטרפה ידנית ונוסיף לתבנית עם התחתית
נאפה ב150 מעלות במשך 50 דקות
נוציא ונקרר 5 דקות
לאחר מכן נערבב היטב את השמנת עם אבקת הסוכר
נמרח מעל העוגה ונחזיר לתנור ל 10 דקות
נוציא, נקרר היטב, נפזר מסביב פיסטוק טחון , נכניס למקרר לכמה שעות להתייצבות
את תבנית העוגה להניח בתנור על תבנית התנור
מתאים לתבנית 24
בהצלחה
אפשר להחליף את הפיסטוק במשהו אחר? קשיו אולי?
כן
היי, מה עושים עם הביצים?
לא רשום האם להקציץ את החלבונים בנפרד? תודה
רשום לערבב יחד כל המצרכים זה עוגה בחושה אין צורך להקציף ביצים
עוגה טעימה ומוצלחת ברמה גבוהה
תודה על המתכון המוצלח
בכיף