מתכון למטבוחה נדירה וממכרת ב15 דקות בלבד
מתכון של איטל איטלי
המתכון חשוב לשים לב ללא קופסאות שימורים אלא עגבניות אדומות טריות
אני לא שמה פלפל ירוק חריף, מי שרוצה מוזמן להוסיף
הרכיבים-
8 עגבניות אדומות גדולות
שמן זית
2-3 שיני שום
כף פפריקה אדומה בשמן
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
כף סוכר
איך מכינים –
ניצור חתך צלב בכל העגבניות, לאחר מכן נשרה במים רותחים 40 דקות
לאחר 40 דקות נקלף את הקליפות ונטחן את כולם במעבד מזון עד הסוף
במחבת נפזר שכבה שמן זית,
נוסיף את תערובת העגבניות ו2-3 שיני שום חתוכות לחתיכות קטנות
אפשר להוסיף פלפל ירוק חריף מי שאוהב
אחר כך נבשל רבע שעה,
במהלך הבישול נוסיף כף פפריקה אדומה בשמן
מלח, פלפל שחור גרוס, כף סוכר ונערבב מעט
נמשיך לבשל עד שהנוזלים מצטמצמים
רבע שעה ויש מטבוחה ממכרת באחריות..
בהצלחה!