חלבי מאפים עוגות פרווה קינוחים

היא רכה וכל כך טעימה – עוגת השבת שלי

Judy Palti
היא רכה וכל כך טעימה – עוגת השבת שלי
מתכון של Judy Palti
הרכיבים-
4 ביצים
כוס סוכר
חצי כוס שמן
גביע של אשל 4.5% – 200 מ'ל או 3/4 כוס מיץ תפוזים לפרווה
2 כוסות קמח מנופה
כוס פתיתי קוקוס
שקית אבקת אפייה
כפית תמצית וניל
100 גרם שוקולד מריר קצוץ
איך מכינים –
תחילה נחמם תנור מראש ל165 מעלות טורבו
נשמן ולקמח תבנית בגודל בינוני או תבנית עגולה 26
בקערה ראשונה נשים קמח ביחד עם אבקת האפיה,
קוקוס, השוקולד הקצוץ ונערבב
בקערה נוספת נקציף ביצים שלמות עם סוכר עד קבלת
בלילה בהירה ותפוחה, נוסיף תמצית וניל ואת השמן תוך המשך ההקצפה
לאחר מכן נוסיף לבלילת הביצים את האשל ותערובת הקמח
ונערבב עד קבלת תערובת אחידה וחלקה
נעביר את התערובת לתבנית ונאפה כ- 25-30 דקות.
לאחר קירור העוגה ניתן לפזר עליה אבקת סוכר או למרוח בקרם
שוקולד
בהצלחה!

תגובות 2

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *