טבעוני מתכונים מהירים סלטים צמחוני

סוף סוף מצאתי את המתכון לסלט הכרוב המושלם

אתי טל

 

סוף סוף מצאתי את המתכון לסלט הכרוב המושלם

מתכון של אתי טל

הרכיבים-
כרוב שלם קטן
1/2 כוס שמן (אפשר לשים פחות שמן, לפי טעמכם)
3/4 כוס סויה
מיץ מלימון אחד
2 שיני שום כתושות
חצי כפית פלפל שחור
חופן אגוזי קשיו
2 כפות שומשום
5 טיפות שמן שומשום (לא חובה)
איך מכינים –
תחילה נשטוף את הכרוב, נחתוך לרצועות דקות ונניח בצד בקערה
בסיר קטן נבשל את השמן, סויה, מיץ הלימון, השום, והפלפל השחור (אין צורך במלח)
נבשל הכל עד רתיחה, נשאיר עוד דקה ונכבה את הגז.
נשפוך את הרוטב בעודו רותח על הכרוב
נפזר מעל שומשום וקשיו, נערבב היטב ונעביר למקרר
אפשר להכין יום קודם
בהצלחה!

טיפים לסלט כרוב:

  • ניתן להוסיף ירקות נוספים, כמו גמבה, מלפפון, עירית או כל דבר אחר שאוהבים
  • אפשר להחליף את הקשיו באגוזים או גרינים קלויים אחרים
  • ניתן להחליף את מיץ הלימון בחומץ למי שאוהב

 

לעוד מתכונים לסלטים לחצו כאן

 

לעוד מתכונים לשבועות לחצו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *