חטיף שוקולד גן עדן ב2 דקות הכנה
תמונה מאת Maayan Shahino
מתכון של אפרת אבן גפני
הרכיבים-
2 חבילות שוקולד מריר/חלב
2 כפות גדושות חמאת בוטנים/חלווה גולמית
1/2 כוס עד כוס פצפוצי אורז
איך מכינים –
תחילה נמיס במיקרו את השוקולד ביחד עם החמאת בוטנים/חלווה
מערבבים את השוקולד והחמאת בוטנים המומסים עם הפצפוצי אורז היטב הכל ביחד
אפשר להוסיף עוד מרכיבים שאוהבים פירות יבשים, אגוזים
חמוציות, צימוקים, שקדים או כל דברים אחר שאוהבים
משטחים על תבנית או מגש שצופה קודם לכן בניילון נצמד
ומניחים במקפיא להתגבשות, לאחר שהכל התגבש חותכים למלבנים ומגישים
בהצלחה!
טיפים לחטיפי שוקולד:
- מומלץ להשתמש בשוקולד עם אחוז גבוה של מוצרי קקאו לקבלת טעם עשיר.
- ניתן להוסיף לתערובת תבלינים שאוהבים כגון קינמון, ציפורן או ג'ינג'ר טחון
- ניתן להחליף תוספות כמו אגוזים ופירות מיובשים בתוספות אחרות כמו מיני מרשמלו או שיערות חלווה
- לאחר ההכנה אפשר לצפות את החטיף בשוקולד מומס נוסף, אבקת סוכר או קקאו.