עוגת שוקולד שוקולית – פרווה רכה רכה ונימוחה
מאת נעמוני בקיש
הרכיבים-
4 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
כוס חלב/מים
כוס וחצי קמח
כוס שוקולית
שקית אבקת אפייה
3 כפות קקאו
איך מכינים –
העוגה קלה קלה
פשוט פשוט לטרוף הכל יחד לפי הסדר.
לערבב את כל המצרכים לבלילה אחידה ללא גושים.
לשמן תבנית בינונית, ריבועית 20/25 או עגולה 26
להעביר את הבלילה לתבנית.
לחמם תנור מראש ל-200 מעלות ולאחר רבע שעה להוריד מעלות ל 170 כ-40 דק.
בהצלחה