אמא מבשלת

מתכונים קלים וטעימים

עוגת שוקולד עסיסית

Anat Chen Subai
עוגת שוקולד עסיסית כשרה לפסח
מתכון מאת Anat Chen Subai
הרכיבים-
כוס וחצי קמח מצה
חצי כוס קמח תפוחי אדמה
2 שקיות אבקת אפייה
חצי כוס קקאו
חצי כוס שוקולית
2 כוסות סוכר
4 ביצים
2 כוסות מים רותחים
כוס שמן
לגנאש:
חבילת שוקולד מריר
כוס שמנת מתוקה או צמחית לעוגה פרווה
איך מכינים –
נתחיל מלערבב בקערה את כל היבשים
נוסיף ביצים, 2 כוסות מים רותחים וכוס שמן
נקציף הכל היטב ונשפוך לתבנית כמו בתמונה
נחמם תנור מראש ל170 מעלות ונאפה כ40 דקות
בזמן הזה נכין את הגנאש-
נמיס במיקרו חבילת שוקולד מריר ביחד עם
כוס שמנת מתוקה או צמחית לעוגה פרווה ונערבב מעט לאחידות
נוציא את העוגה מהתנור, נתן לה להתקרר מעט ונפזר את הגנאש מעל
בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.